In Je Element!  Acupunctuur en Massage

 
 

Welkom

Welkom op de site van In Je Element! Een praktijk voor acupunctuur en ayurvedische massage in Nijmegen.


Ik ben Jenny Verhagen en werk als acupuncturist en massage therapeut in mijn praktijk:  In Je Element!

De praktijk voor (5 elementen) acupunctuur en ayurvedische massage is gevestigd in Beautyhuis Fleuren aan de Hatertseweg 134 in Nijmegen.


Met acupunctuur kan een breed scala aan klachten behandeld worden. De World Health Organisation heeft een lijst gepubliceerd van ziektes waarvoor acupunctuur een effectieve behandel-methode bleek. Te denken valt bijvoorbeeld aan pijnklachten, gynaecologische klachten, infertiliteits-klachten, begeleiding

ivf-trajecten, huidklachten, stress-gerelateerde klachten, spijsverteringsklachten, mentale stoornissen etc etc.


Ik heb me gespecialiseerd in 5 elementen acupunctuur, waarbij niet alleen naar het fysieke aspect van een klacht wordt gekeken, maar ook naar het mentale aspect. Om zo een totale behandeling te kunnen bieden. Bij veel aandoeningen spelen emoties en gevoelens een grote rol. Deze behandelwijze is uitermate geschikt voor de begeleiding van mensen in een burn-out, herstel na ziekte, niet lekker in je vel zitten.


Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Behandeling kan door de zorgverzekeraar vergoed worden, via de aanvullende verzekering. Het heeft geen invloed op het eigen risico.


Vrouwen kunnen in de praktijk ook terecht voor een ayurvedische massage. Ik heb de opleiding tot ayurvedisch massage therapeut gevolgd bij Robert Swami Persaud, in Nijmegen. Een ayurvedische massage is weldadig en zeer ontspannend voor lichaam en geest. Daarnaast heb ik een training gevolgd in ontspannings-massages. Regelmatig een massage verbetert het immuunsysteem en laat het stresshormoon afnemen. Daardoor verbetert de gezondheid. In 2013 is er een onderzoek gedaan naar de effecten van massages. Zie deze link.
 

 

ACUPUNCTUUR NIEUWSDe praktijk gaat

1 oktober 2016 sluiten in verband met een langdurig verblijf in het buitenland.

Bij terugkomst zal ik mijn mooie werk weer hervatten.